Referanser

Vi i Denpro har alltid lagt stor vekt på at faget «tannlegereiser», eller medisinsk turisme er noe som må læres. For å lære må man prøve, prøve og kanskje også feile for så å lære mer.

Den viktigste faktoren for å bli bedre er å lytte til de tilbakemeldingene man får fra de som faktisk kommer ned til Krakow og benytter seg av våre tjenester. De er det beste vitnesbyrdet på om vi gjør en god eller dårlig jobb og kanskje enda viktigere: De setter fingeren på der vi kan forbedre våre tjenester.

Derfor har vi fra dag 1 (1.november 2006) vært veldig klar på at alle tilbakemeldingene vi får skal lyttes til og tas til etterretning. Vi skal også dele alle disse slik at både våre fremtidige reisende får se hva de kan forvente seg, men også slik at vi aldri får muligheten til å legge oss ned på ett dårligere nivå ved våre tjenester. Med å ha ett system for usensurerte tilbakemeldinger så får våre fremtidige reisende en objektiv oversikt over hva faktisk våre reisende mener, og vi må til enhver tid holde oss oppe på tærne for å tilby absolutt den beste tjenesten for tannlege i utlandet.

 Gode, og noen dårlige tilbakemeldinger

Under har vi samlet noen av de tilbakemeldingene vi har fått på vår facebookside, via to av våre agenter/portaler (medigo og treatment abroad) samt fra våre egne skjema oppover tiden.

Vi sletter ikke en eneste tilbakemelding, og lar alt stå. Selv om noen gir oss to av fem stjerner så lar vi dette stå (selv om vi kunne ha fjernet denne anmeldelsen), eller om noen ikke er fornøyd med oss og sier siene meninger på sosiale media… ja da svarer vi så godt vi kan men vi sletter aldri en tilbakemelding.

 

Så når du skal velge tannlege i krakow, eller tannlege i utlandet for den saks skyld så kan du jo lese gjennom noen av disse kommentarene, også kanskje gjøre opp din egen mening om hvor du skal ta turen.

Det er svært mange år siden vi kom til DENtestica første gang. Nå er det femte gangen vi er her og får vår årlige sjekk. Alltid like lett å få en time som passer oss, og vi hentes og bringes på flyplassen – og det er ordnet med en flolt leilighet. Leilighetene har på disse årene blitt mer og mer modernę. Vi har alt vi trenger og mye mer. Krakow kjenner vi snart like godt som Trondheim, men det er stadig nye ting å se. Vi bruker sjelden mindre enn en uke når vi først er her. Behandlingen er så billig at ferien blir ren bonus. Mari og Bjarne.
Bjarne Johannes Aasum

***

Da er jammen mesteparten av jobben gjort. Nytt smil til en brøkdel av prisen. Og for ikke å snakke om hvor godt vi har blitt behandlet av absolutt alle her. Anbefales på det varmeste.
Ove Langkaas

***

Disse gjør en fantastisk jobb på så mange måter. Tannlegen jeg hadde var fantastisk flink og hyggelig. Beroligende for en med tannlegeskrekk og jeg våget meg til og med på behandling uten bedøvelse! (byttet ut amalgam). Ikke bare er tannlegene gode, men hele personalet. jentene i resepsjonen er utrolig hjelpsomme. Spesielt vil jeg takke de to Patriciane, som hjalp meg med å komme meg hjem, da mine orginale planer havarerte. leiligheten de skaffet var super, kort avstand fra tannlegen. I tillegg er dette så smertefritt at man fint kan leke turist uten å måtte gå med sår munn på grunn av behandlingen. Dette blir min faste tannlege fra nå. med flybilletter, opphold og billig behandling er det fortsatt rimeligere enn å få behandling i Norge.
Inger Elise Løite

***

At det går an! Dette må være verdens mest effektive, dyktige, og trivelige tannklinikk. Jeg kom inn med en ganske nedslitt underkjeve på mandag morgen og kom ut igjen på onsdag kveld etter tre trekkinger, tre rotfyllinger, to implantater, rensinger, oppbyginger, med en kjempeflott men midlertidig bro som skal byttes ut etter seks måneder når implantatene har festet seg. For et team av vidunderlige mennesker! Der er første gangen jeg har gledet meg til å gå til tannlegen.
Martin Hansen

***

Etter elendig tannbehandling i mange år i Norge, var jeg virkelig klar for å prøve noe nytt. Etter å ha undersøkt på nettet i ca ett halvt år, falt valget på Polen og Krakow. Selv om Norwegian har storstreik akkurat nå, kom jeg meg nedover, i rute. Jeg ble møtt av høflige, velkledde engelsktalende personer, som bare ville meg vel, og kom med god informasjon hele veien. Møte med klinikken, satte meg helt ut. Helt nytt, rent og fint overalt, utstyr jeg ikke har sett i Norge noen gang. Teknologien, ressurser, dyktige tannleger, og dyktige personer i alle ledd. Så langt er jeg veldig fornøyd, og kan anbefale klinikken til de som trenger “storarbeide” slik som meg. Intens behandling, gir resultater som jeg er veldig fornøyd med. Dere som har tannlegeskrekk, dette er ikke noe å være redd for, smertefri behandling er i høysetet.
Pål Bjørnstad

***

Dette kan jeg helt klart anbefale. De henter og bringer fra flyplassen i Krakow samt fikser leilighet i nærheten. Mye flinkere tannleger enn hjemme og bedre utstyrt enn de hjemme. Godt under halv pris enn hjemme er heller ikke å forakte  Sender du forespørsel på mail kan du skrive på norsk og de svarer deg på norsk. Veldig godt fornøyd.
Knut Haarberg

***

Anbefales på det høyeste, av en med tannlege SKREKK… Utrolig hjelpsomme med alt i fra innlosjering og opphold.Behandlingene er smertefrie og persjonale er utrolig søte og hyggelige samt prater godt engelsk..
Cecilie Anette Alvarstein Weber

***

Møtte proffe utøvere hele veien. Kvalitet, tilgjengeliget og god service fra vi landet på flyplassen og til vi dro. Andre turen denne gang og blir en tur til. Her har det norske “tannvesenet” mye å lære. Leaving with a big smile;-)
Men, stort minus at det ikke er direkteoppgjør med Helfo. Store økonomiske utlegg over tid og i tillegg må jeg purre på papirene. Papirarbeidet med Helfo betaler jeg også for, og forventet at dette var ferdig siste behandlingsdag, noe som reklamen /infoen for klinikken sier at de gjør.
May A. Larsen

***

Er kjempefornøyd! Dyktige tannlegespesialister med den beste teknologien. Anbefales på det sterkeste, og jeg kommer til å fortsette å dra hit
Tone Marie Olsen

***

Dette er bare noen av de tilbakemeldingene vi har fått siden vi startet opp med å tilby tannbehandling i Krakow for nordmenn (etter hvert også svensker og dansker).

 

Velg originalen, Ikke la deg lure av kopier

Vi er ett norsk firma som var de første som begynte å tilby tannlegereiser til Polen og da spesielt Krakow. I dag er det svært mange som kopierer oss. Det er kanskje syv åtte klinikken som har norsk nettside, ti-tolv-femten års erfaring. Mange av referansene er pasienter som har blitt behandlet hos oss.

Når du skal utføre tannarbeid i Krakow. Velg ett norsk selskap som du kan stole på, og ikke folk som stjeler, kopierer, legger ned og starter opp igjen. Det er desverre blitt en del skurker og banditter i denne bransjen, så når du velger klinikken som du ønsker skal ta vare på din helse. Ja da håper jeg at du velger www.dentestetica.no

Vi har vært her i ti år, og vi kommer til å være her i minst ti år til. Vi er originalen og vi vet hva som kreves av oss.

 

Les mer om oss på:

www.denpro.no

www.dentestetica.no

www.dentestetica.com

www.dentestetica.pl

 

Og se også våre facebookside