Din reise med oss

Vårt mål er å gjøre opplevelsen med å reise til utlandet for å bedre tannhelsen til å bli så god, komfortabelt og trygt som overhodet mulig.

Vi ønsker å følge opp alle våre reisende. Vi ønser å være med i planleggingen, og vi ønsker å bistå underveis mens man oppholder seg i Krakow. Det betyr at vi ønsker å vite så mye som mulig om den reisende og dens problemer før man begynner å planlegge selve reisen.

Når vi har informasjon om hvilke preferanser vedkommende har for sitt tannlegebesøk, så kan vi estimere både priser og tidsbruk. Basert på dette kan vi så skreddersy behandlingsopplegg samt reisen og oppholdet her i Krakow.

I dag går det tjueseks (26) ukentlige flyavganger til Krakow. Les mer om hvordan du enklest og rimeligst kan fly til oss her.

Når man så ankommer Krakow så har reisende gjerne litt forskjellige preferanser. Kommer man primært nedover som turist, men ønsker å gjøre “litte grann” og kanskje utføre en konsultasjon, så vil det kanskje være naturlig å finne husrom i sentrum av Krakow (gamlebyen). Kommer man nedover for større tannlegearbeid, kirurgi, eller store protetikk-jobber, så vil vi gjerne ha pasienten helt i nærheten til klinikken, og gjerne i en leilighet slik at man både har tilgang til eget kjøkken og kjøleskap. (les mer om overnattingsmulighetene her)

Ved å følge opp alle våre pasienter individuelt så er vi i bedre stand til å oppfylle de ønskene våre reisende har før de besøker oss. Det er veldig viktig for oss. Våre reisende tillegger oss stor tiltro når de velger å reise utenlands for å utføre tannarbeid, og da er det vår plikt og vårt ansvar at vi er denne tilliten verdig.

Vi har arrangert tannbehandling for nordmenn i Krakow siden høsten 2006. I ti år har vi tatt i mot nordmenn med forskjellige problemer og preferanser. Denpro AS er en erfaren aktør – med et profesjonelt medisinsk team som støttespiller. Vi er norsk – vi er på plass i Krakow, og vi vet hva som kreves for at Ola og Kari normann skal få en god opplevelse når man velger å besøke tannlegen i utlandet.

Les også vår blogg om tannlege i Krakow: http://denpro2006.blogspot.no/