FAQ

Hvorfor utlandet?

Vi pleier å si det er tre grunner. Den første og mest åpenbare: Prisene er rimeligere i utlandet kontra Norge. Nummer to: Når du legger reisen til oss i Krakow så vil du få intensiv tannbehandling. Det som mange opplever kan ta flere år i Norge kan vi i noen tilfeller utføre på en uke. Den tredje grunnen er kvaliteten på arbeidet vi utføre. Vi har spesialister innen hvert enkelt felt innen tannhelse og kan tilby en full service for de som kommer ned til oss.

Hvorfor ikke gå rett til klinikken?

Det synes vi er helt greit. Vi har representanter på klinikken som snakker norsk (fra Norge) som er tilgjengelig uansett, så man får den hjelpen man trenger uansett.

Vi ser imidlertid det er en fordel å planlegge reisen godt på forhånd slik at man slipper uheldige (og unødvendige) misforståelser i forkant av reisen. Der hjelper vi til så godt vi kan og etter snart ti års erfaring, så tror vi at vi gjør en god job.

Hvordan betaler jeg?

Det enkleste er å betale med kort. Klinikken tar både VISA og Mastercard. Det er også mulig å be om en faktura å betale via bankoverføring (hver observant på mulige gebyrer fra din norske bank). Det tredje alternativet er å betale kontant. Klinikken tar norske kroner, Euro, britiske pund og selvfølgelig polske zloty.

Vi vil imidlertid ikke anbefale å gå rundt med alt for mye penger på seg her i Krakow, og det er heller ikke veldig lurt å ta med seg mye penger fra Norge gjennom tollen og inn til Polen.

Hvilke garantier har jeg, og bør jeg ha noen form for forsikring?

Kort fortalt så tar vi ansvar for alt arbeid vi gjør. Det betyr at hvis noe går galt mens man er i hjemme i Norge så vil vi dekke både reise, opphold og kostnaden hos tannlegen.

Les mer om våre gode garantiordninger her. 

Når det gjelder forsikring så er selvfølgelig alle våre tannleger forsikret, det samme gjelder klinikken. Så i tilfelle det skulle skje noe alvorlig så er vi forsikret og vil ta fult ansvar.

Vi vil imidlertid anbefale våre reisende å tegne reiseforsikring. Ikke at det spiller så stor rolle for hva som skjer på klinikken, men man skal oppholde seg i ett annet land og man er på reise, så hvis det skulle skje noe så blir alt så veldig mye enklere.

Kan jeg få refundert noe av beløpet jeg bruker på behandlingen?

Ja. Vi har god oversikt over refusjonsreglene som gjelder både fra HELFO, men også for ulykke og arbeidsulykke ordninger i Norge. Les mer om dette her.

 

Les også vår blog: Denpro blog