Hvorfor velge oss

Vi i Denpro har lagt tilrette for norske og skandinaviske reisende til Krakow siden 2007. Vi har lang erfaring med å møte forventningene til reisende som velger å reise til utlandet for å besøke tannlegen der.

Vi har bygget opp en god rutine over mange år og vi har ett langt og godt sammarbeid med vårt medisinske team. Høsten 2011 valgte vi å gå inn å være med på å bygge opp en ny klinik slik at vi i tillegg til å ha alle de medisinske faktorene også på plass også klarer å komme opp på det nivået vi ønsker når det gjelder service og tilgjengelighet for våre reisende. I dag har vår klinikk 14 tannleger som jobber på vårt senter og som dekker alle felter innen odontologi og tannhelse. Dette gir oss en enorm fleksibilitet og et stort register å støtte oss til når det kommer kravstore nordmenn ned til oss.

 

Denpro - Hvorfor velg oss - 4398

 

Denpro - Hvorfor velge oss - 4626

Vi kan tilby våre reisende god overnatting i klinikkens egne leiligheter som ligger fra 20 til 500 meter fra selve tannhelsesenteret. Med kjøpesenter og bysentrum helt i nærheten og et personell bestående av både leger, assistenter, og pasientoppfølgere så kan du være helt tryg på at du når du kommer til Krakow og til Dentestetica så vil du være i veldig trygge og kvalifiserte hender.

Les mer om tannlege i Krakow på vår blog: http://denpro2006.blogspot.no/