Invisalign

Invisalign er revolusjonerende ortodontisk behandlingsmåte. Selskapet Aligners Technology er børsnotert på New York Stock Exchange og har i løpet av sine sytten år utviklet og patentert mer ortodontisk teknologi enn noe annet selskap innen denne sektoren for ortodontisk behandling. I dag er Invisalign det ledende systemet for ortodontisk behandling for voksne i alle vestlige markeder, Norge inkludert.

Invisalign kom for fult til Europa for syv åtte år siden, og til Polen for 1 år siden. Vi i Denpro var en av de første klinikkene som tok til oss denne muligheten og er i dag den største klinikken i Malopolska, og en av de største i hele Polen.
Deres unike teknologi har gitt over fire millioner fornøyde pasienter over hele verden og veksten er akselererende. Selskapet selv har som målsetning og stå for over 30% av markedet for ortodontisk tannbehandling for voksne i løpet av de neste fem årene.
Les mer om hvordan du enkelt kan starte din invisalign behandling her hos DenPro og hvordan du kan løse dine ortodontiske problemer uten bruk av regulering og uten hyppige besøk hos tannlegen.