Invisalign steg for steg for oss Nordmenn

Først ta kontakt med oss i Denpro. Vi vil enten ønske å se bilder av dine tenner, eller vi inviterer deg til en Skype konsultasjon med vår Ortodontiske tannlege. Hvis du kvalifiserer for Invisalign så trenger vi deg i Krakow i 24 timer. Vi kan estimere både pris og hvor lang tid du må gå med dine skinner før du er ferdig. Vi vil også kunne estimere om det er nødvendig å gå med en biteskinne (om natten) for å holde tennene på plass etter at behandlingen er avsluttet. Dette vil vi først kunne si sikkert etter en konsultasjon, men du vil få ett estimat basert på bilder/Skype konsultasjon.

Hvis du får grønt lys så trenger vi 10-14 dagers varsel om når du kommer. Vi får booket inn time for scann (se mer under), time med vår ortodontiske lege og ikke minst gjort en generell konsultasjon for å være sikre på at det ikke er noen andre tannproblemer som bør/må gjøres før vi utfører clean check.

For å fullføre trenger vi deg i Krakow i 24 timer. Det betyr at du kan reise ned på kvelden en torsdag, bruke fredagen på klinikken også reise tilbake på fredagskveld.

På klinikken så vil vi gjøre et scann av dine tenner. Her vil vi få et tre dimensjonalt bilde av dine tenner og bitt. (se video her). Deretter vil vi vår ortodontiske tannlege gå over dine tenner og bitt. Kjenne om du har noen bite problemer samt analysere hvilke muligheter du har. Basert på dette vil han lage en animasjon av hvordan han ønsker å flytte på dine tenner. På denne animasjonen vil du se hvordan dine tenner vil bli seende ut, få informasjon om hvor lang tid det vil ta, hvor mange skinner du vil få og hvor lang tid behandlingen vil ta. Du vil også få vite prisen for hele behandlingen.

Denne simuleringen koster ca. 2.800 kroner (1.400 zloty), men i det øyeblikket du starter behandlingen får du dette refundert.

Hvis du er fornøyd med resultatet og gir oss grønt lys, så vil du få tilsendt dine første skinner i Posten i løpet av 10-14 dager. Du vil også få muligheten til en konsultasjon via Skype ved tannlegen når du skal sette på din første skinne.

Når behandlingen er ferdig (du er ferdig med din siste skinne). Så vil det være anbefalt å komme tilbake til Krakow for å se at alt er som det skal være og at du er fornøyd med resultatet. Vi vil også vurdere om det vil være nødvendig å lage en biteskinne (retiner) for å være sikre på at tennene holdes på plass).