Om oss

Denpro AS er et norsk selskap som legger tilrette for norske- og skandinaviskspråkelige som ønsker å få utført odontologisk behandling i utlandet.

Denpro ble opprettet sommeren 2006 og en av de to eldste aktørene fra Norge som har spesialisert seg på å legge til rette for Nordmenn som ønsker tannbehandling utenfor Norges grenser.

Vår klinikk ligger i Krakow i Polen. Med ett prestisjetung universitet, Jagellonian univeristet, hyppige flyvninger fra Norge og et meget gunstig prisnivå gjør Krakow til et godt valg for god, rimelig og intensiv tannbehandling.

Vår nye klinikk ligger i sentrum av byen i et helt nytt kontorkompleks. Her har også Denpro sine kontorer og har alltid norskspråkelig personell i umidelbar nærhet og vi tilbyr 24 timers assistanse så lenge den reisende befinner seg i Krakow.

Vår oppgave er å gjøre din reise og ditt opphold så komfortabelt som mulig. Vi bistår som tolk under konsultasjonen, stiller tannlegen de riktige spørsmålene, hjelper til med overnatting, transport til og fra flyplassen. Vår viktigeste jobb er å se til at det ikke skjer noe misforståelser mellom pasient og tannlege og at pasienten er 100 prosent inneforstått med hva tannlegen anbefaler og hvorfor han kommer med disse anbefalingene.

 

Denpro - Om oss - 4574

 

Denpro - Om oss - 4364

 

All kontakt skjer primært ved vårt kontor i Norge og selvfølgelig på norsk. Du kommer i kontakt med oss på telefon, mail eller via chat. Vi garanterer og gi tilsvar innen 24 timer og hvis du ønsker timeavtale på kort varsel så er vi veldig fleksible og får som regel til å ordne med det aller meste.

Vi i Denpro ønsker deg hjertelig velkommen til Krakow og vårt nye flotte tannlegesenter.

Med vennlig hilsen

Daglig leder

Dan Stensen

 

Denpro AS, Slettenveien 3, 7884 Sørli, org nr 916 172 362
Kontor i Polen: Fronton Office Center, Kamienna 21, 31-403 Krakow
Les også vår blog: denpro

Denpro - Om oss - Dan Stensen