Referanser

Les hva våre pasienter sier om oss. Vi åpner for tilbakemeldinger på flereportaler, sosiale medier og ved spørreskjema oppe på klinikken. Dette gjør vi primært for at vi er interessert i de erfaringene våre reisende gjør og på den måten lære og kunne tilby enda bedre tjenester i fremtiden. Dette har vi vært helt åpen på helt siden vi begynte å ta i mot nordmenn tilbake i 2006 og her har vi samlet noen av tilbakemeldingene vi har fått

 

Det er svaert mange aar siden vi kom til DENtestica foerste gang. Naa er det femte gangen vi er her og faar vaar aarlige sjekk. Alltid like lett aa faa en time som passer oss, og vi henters og bringes paa flyplassen – og det er ordnet med en flot leilighet. Leilighetene har paa disse aarene blitt mer og mer modernę. Vi har alt vi trenger og mye mer. Krakow kjenner vi snart like godt som Trondheim, men det er stadig nye ting aa se. Vi bruker sjelden mindre enn en uke naar vi foerst er her. Behandlingen er saa billiig at ferien blir ren bonus. Mari og Bjarne.
Bjarne Johannes Aasum‎

 

Da er jammen mesteparten av jobben gjort. Nytt smil til en brøkdel av prisen. Og for ikke å snakke om hvor godt vi har blitt behandlet av absolutt alle her. Anbefales på det varmeste.
Ove Langkaas‎

 

Disse gjør en fantastisk jobb på så mange måter. Tannlegen jeg hadde var fantastisk flink og hyggelig. Beroligende for en med tannlegeskrekk og jeg våget meg til og med på behandling uten bedøvelse! (byttet ut amalgam). Ikke bare er tannlegene gode, men hele personalet. jentene i resepsjonen er utrolig hjelpsomme. Spesielt vil jeg takke de to Patriciane, som hjalp meg med å komme meg hjem, da mine orginale planer havarerte. leiligheten de skaffet var super, kort avstand fra tannlegen. I tillegg er dette så smertefritt at man fint kan leke turist uten å måtte gå med sår munn på grunn av behandlingen. Dette blir min faste tannlege fra nå. med flybilletter, opphold og billig behandling er det fortsatt rimeligere enn å få behandling i Norge.
Inger Elise Løite

 

Flott service og meget tilfredstillt med behandlingen. Henting paa flyplass og hotell ordnet paa forhaand. Blir aa komme tilbake hit igjen for videre behandling.
Ken Are Meisler‎

 

Splendid staff and service! Very experience!
Tor Anders Rasmussen‎

 

It was a good dintal clinic and good service you have.
Sommer Joy

 

At det går an! Dette må være verdens mest effektive, dyktige, og trivelige tannklinikk. Jeg kom inn med en ganske nedslitt underkjeve på mandag morgen og kom ut igjen på onsdag kveld etter tre trekkinger, tre rotfyllinger, to implantater, rensinger, oppbyginger, med en kjempeflott men midlertidig bro som skal byttes ut etter seks måneder når implantatene har festet seg. For et team av vidunderlige mennesker! Der er første gangen jeg har gledet meg til å gå til tannlegen.
Martin Hansen‎

 

Etter elendig tannbehandling i mange år i Norge, var jeg virkelig klar for å prøve noe nytt. Etter å ha undersøkt på nettet i ca ett halvt år, falt valget på Polen og Krakow. Selv om Norwegian har storstreik akkurat nå, kom jeg meg nedover, i rute. Jeg ble møtt av høflige, velkledde engelsktalende personer, som bare ville meg vel, og kom med god informasjon hele veien. Møte med klinikken, satte meg helt ut. Helt nytt, rent og fint overalt, utstyr jeg ikke har sett i Norge noen gang. Teknologien, ressurser, dyktige tannleger, og dyktige personer i alle ledd. Så langt er jeg veldig fornøyd, og kan anbefale klinikken til de som trenger “storarbeide” slik som meg. Intens behandling, gir resultater som jeg er veldig fornøyd med. Dere som har tannlegeskrekk, dette er ikke noe å være redd for, smertefri behandling er i høysetet.
Pål Bjørnstad‎

 

Har blitt godt mottatt av et imotekommende og hyggelig personal. Veldig fornoyd med behandlingen jeg har fatt. Super service!
Merete Grytten Løkkebø‎

 

Fantastisk tannklinikk. Service og oppfolging paa hoyt nivaa.
Svein Inge Forland‎

 

Dette kan jeg helt klart anbefale. De henter og bringer fra flyplassen i Krakow samt fikser leilighet i nærheten. Mye flinkere tannleger enn hjemme og bedre utstyrt enn de hjemme. Godt under halv pris enn hjemme er heller ikke å forakte 🙂  Sender du forespørsel på mail kan du skrive på norsk og de svarer deg på norsk. Veldig godt fornøyd.
Knut Haarberg‎

Naa er Liv og jeg ferdig med. andre besoek paa klinikken i Krakow. Det blir nok en gan til for Liv sitt vedkom mende men vi er svaert fornoeyde begge to. Vi kommer hjem med. nye glis.
Herman Hjelbak‎

 

Har nettopp fullfort ei ny runde hos tannlegen her i Krakow. Meget dyktige tannleger og veldig god service. Kommer definitivt til aa ta turen igjen. Ein foler ein blir tatt paa alvor og dei er meget proffesjonelle.
Magne Riise

 

Another fantastic treatment at DENTestica inKrakow. I will recommend all my friends to use this place for their future smaller and bigger tooth repairs. Prices are fantastic. People are professional and very nice.
Martin Hansen

 

Flinke og profesjonelle tannleger, anbefales absolutt.
Silje Bjøru

 

The treatment was wonderful! They arrange everything: transfer from/to airport, apartment and treatment plan. All staff in the clinic are very professional, the equipment is modern. The treatment plan is very intense. And I liked it. It could take me several weeks, maybe months to get same treatment home in Norway. And only one week in this clinic. Sorry to say that, but the hygiene dental treatment in Dentestetica was the best one I ever have got home. They know what they do. And they do it professional, quickly, without pain, comfortable and with guaranty. Recommended highly! If someone have any question, please just ask me via facebook (in norwegian or english).
Jelena Diaz

 

Anbefales på det høyeste, av en med tannlege SKREKK… Utrolig hjelpsomme med alt i fra innlosjering og opphold.Behandlingene er smertefrie og persjonale er utrolig søte og hyggelige samt prater godt engelsk..
Cecilie Anette Alvarstein Weber

 

Møtte proffe utøvere hele veien. Kvalitet, tilgjengeliget og god service fra vi landet på flyplassen og til vi dro. Andre turen denne gang og blir en tur til. Her har det norske “tannvesenet” mye å lære. Leaving with a big smile;-)
Men, stort minus at det ikke er direkteoppgjør med Helfo. Store økonomiske utlegg over tid og i tillegg må jeg purre på papirene. Papirarbeidet med Helfo betaler jeg også for, og forventet at dette var ferdig siste behandlingsdag, noe som reklamen /infoen for klinikken sier at de gjør.
May A. Larsen

 

Er kjempefornøyd! Dyktige tannlegespesialister med den beste teknologien. Anbefales på det sterkeste, og jeg kommer til å fortsette å dra hit
Tone Marie Olsen
 

Meget bra. Anbefales på det sterkeste. Proff personale med veldig dyktige tannleger og assistenter. Skal tilbake hit.
Tommy Vikan, 24.02.2016
 

anbefales på det sterkeste
Cathrine Baer Kilingstad, 12.02.2016
 

Flott opplegg og super service ikke minst fin og moderne klinikk. Kommer ikke til å bruke tannleger i Norge igjen hvertfall
Evy Brura Gaustad, 22.02.2016
 

Tre dager på tannklinikk i Krakow har gjort at en ser ut som ny. Alt amalgam og gamle fyllinger er borte. Et profesjonelt team har tatt seg av meg og mange norske. Alle skryter av behandlingsopplegget. Topp karakter til alle her på DENTestetica.
Tor Asle Eliassen, 6.05.2015
 

Fantastisk proffe og dyktige ansatte som setter pasienten i fokus.
Roy Yven, 15.05.2015
 

fantastisk og kunne sette seg i en tannlegestol, uten følelse av angst! kjempegodt ivaretatt av varsomme og forståelsesfulle tannleger!
May Connie Vangen Dragic, 29.05.2015
 

Profesjonell tannlegeklinikk, med topp personale! Man er 100% trygg og blir ivaretatt pa beste vis. Kan anbefales pa det varmeste!
Annett Elisenberg, 29.10.15
 

Meget bra betjening og førsteklasses behandling. Anbefaler alle til å gå her. Veldig gode priser også
Orjan Knutsen, 22.06.2015

 

Kjempeflinke tannleger som vet hva de gjør. Topp moderne utstyr. Ble tatt imot nesten som kongelige. Anbefales absolutt:-)
Linda Kjoermo, 11.06.2015

 

Takk til personal og tannleger for flott behandling.. Jeg og min familie har blitt tatt godt vare paa. tannbehandlingen har vart kanon! anbefales paa det sterkeste
Torfinn Hansen, 27.04.15
 

Har faatt en kjempegod behandling hos DENTestetica i Krakow. Kan anbefases til alle som liker aa forene det nyttige og behagelige. Hadde ikke planlagt dette, men angrer ikke et sekund paa aa gaa til tannlege her
Olaug Salaen Steen, 28.04.2015
 

good treatment, terningkast 6
Tor Brox
 

Veldig bra service å flinke tannleger
David Yngwa Larsen, 12.02.2016