Tidsbruk

Dette er noe vi er veldig stolt over. Etter å jobbet med tannturisme i snart ti år, så har vi lært hvor viktig det er for våre reisende og ikke bare få best mulig behandlig til gode priser men også at vi klarer å levere våre tjenester på en effektiv og god måte. På den måten kan den reisende få gjort veldig mye på kort tid og både spare penger i henhold til antall reiser, men også antall dager på hotell/leilighet.

Vi har gode avtaler med våre tannleger,asistenter og våre laboratriumspersonell. Når det kommer pasienter fra utlandet som har fly hjem på fredagskveld, og vi sier fem hele dager for å fullføre behandlingen, så er vi ferdig på fredag, god tid før flyet går. Det kan bety mye og intensiv behandling, men hvis det er det pasienten ønsker og det er medisinsk forsvarlig, så er det det vi gjør. Så mye behandling som pasienten ønsker på så kort tid som mulig.

Under lister vi opp de vanligste prosedyrene og en oversikt over hvor lang tid vi trenger. Dette er en «tommelfingerregel» og det kan selvfølgelig være untak, så før man planlegger reisen i detalj så er det fint å kontakte oss for en samtale slik at vi kan kartlegge tidsbruken som er nødvendig.