Våre tannleger

Uten gode tannleger blir det ikke god behandling. Samtlige av våre tannleger er nøye utvalgt før de begynner å jobbe hos med oss. Vi har spesialister innen alle felt innen tannhelse, og alle av våre tannleger snakker godt engelsk og har lang erfaring med å behandle pasienter fra Norge.

 

Andrzej GalaMedisinsk Direktør Andrzej Gala DDS, PhD

Spesialisering: Protetikk

Gala har arbeidet ved vår klinikk siden 2006. Han har over 23 års erfaring som tannlege etter blitt uteksamenert ved det Jagelonske universitetet i Krakow. Ved siden av å arbeide ved vår klinikk er han også foreleser ved det samme universitetet, hvor han bl.a. har ansvaret for en del av de norske tannlegestudentene som utdanner seg i Krakow. Dr Gala har lang erfaring med å behandle pasienter fra utlandet, hvor han bl.a. har i flere perioder jobbet ved en klinikk i London, UK. Ved vår klinikk er Dr Gala hovedansvarlig for større jobber som er relatert til protetikk. Han utfører også arbeider med proteser kombinasjonsløsninger mellom proteser og protetikk i porselen.

Les intervju med dr Andrzej Gala

 

 

Marcin Dylag

Marcin Dyląg DDS

Spesialisering: Kirurgi

Dylag har arbeidet ved vår klinikk siden 2012. Med spesialisering innen kirurgi er dette ev våre tre leger som har ansvaret for pasienter som trenger kirurgiske inngrep. Har over 18 års erfaring som tannlege, først som generalist og etterhvert som spesialist innen kirurgi siden 2007. Deltar jevnlig ved nasjonale og internasjonale konferanser, forelesninger og såkalte workshops. Mr Dylags kone, Justyna, jobber også ved vår klinikk. Mens Marcin bl.a. utfører implantolog arbeid, så er det kona, Justyna, som får ansvaret med å preparere å lage kroner over disse implantatene.

 

 

 

Justyna Kubicka-DylagJustyna Kubicka-Dyląg DDS

Protetikk

Dr Kubicka-Dylag er en av våre protetikk-tannleger. Hun har jobbet ved vår klinikk siden 2013 og har arbeidet sammen med sin man, Marcin Dylag siden hun var ferdigeksaminert ved det jagelonske universitetet i Krakow i 1997. Spesialiserte seg tidlig som protetikk-tannlege og utfører kun arbeid med kroner/broer og protetikk over implantater ved vår klinikk. Hennes evne til å forstå hva pasienten ønsker, og kombinere det med hva som faktisk er bra for vedkommende gjør at resultatet av hennes arbeid alltid blir tatt imot veldig godt.

 

 

 

Monika Sliz DDS

Periodontitt spesialist

Monika er vår periodontittspesialist. Utdannet fra universitetet her i Krakow i 2009 og har arbeidet med oss siden 2012.
Fullførte sin fire års spesialiseringsutdannelse innen periodonti (second degree specialisation) sommeren 2015, noe som oppfyller kravene til norske HELFOfor å kunne utføre behandling hvor norske pasienter bevarer sine refusjonsrettigheter. Det betyr at hun vil være den faste legen for de fleste av våre norske reisende som kommer med Periodontitt problemer.

Monika har arbeidet med oss i Denpro i over fire år. Snakker godt engelsk og er godt informert om HELFOs sine retningslinjer, og hvilke krav og retningslinjer de legger. Hun har også jobbet opp mot veldig mange norske pasienter de siste årene, og har god erfaring med å håndtere slike reisende.

I tillegg til å jobbe med oss, har hun også engasjement ved Universitetsklinikken her i Krakow, hvor hun både underviser og arbeider opp mot en kommende doktorgrad.

 

lek Katarzyna NajbarKatarzyna Najbar DDS

Katarzyna er utdannet fra det medisinske fakultetet i Śląski Unveristet i Katowice. Har jobbet som tannlege siden 2012, og har sammarbeidet med oss siden hun ble uteksamninert. Hun er en av våre generalist tannleger, som både gjør konsultasjoner, enkel protetikk, fyllinger og rekonstruksjoner. Hennes spesialisering er innen rotbehandling, og er underveis til å ble andre grads-spesialist.

Katarzyna jobber ved vår klinikk fem dager i uken, og er en av de viktigste brikkene i vårt team for endodontic behandling. Sertifisert for å jobbe med mikroskop, og en av de tannlegene vi går til når behandlingen er komplisert og vi trenger spesialister. Snakker godt engelsk, og er litt hemmelig forelsket i Norge.

 

 

 

Denpor - Daria BrożynaDaria Brożyna DDS

Brożyna er klinikkens allround tannlege. Liker best å jobbe med barn og estetisk tannbehandling. Ved vårt senter så er hennes rolle sammenlignbart som en trainee. Det betyr at hun gjør behandling innen ett bredt spekter men ikke ved kompliserte tilfeller og med god oppfølging fra vår medisinske direktør.

En meget talentfull estetisk tannlege, men som ikke ønsker å spesialisere seg enda for å få ett bredere perspektiv på tannhelse og tannbehandling. Uteksaminert fra Jagellonian Universitetet her i Krakow i 2014, og har jobbet hos oss siden. For norske pasienter er det først og fremst amalgamsanering, skifte hvite fyllinger og tette som er hennes ansvarsområde, men hun gjør også enklere estetiske arbeid som enkle kroner og skallfasetter.

 

 

Denpro - Katarzyna Madziar DDS

 

Katarzyna Madziar DDS

Dr Madziar er vårt moralske alibi. Hun liker ikke å pakke inn sine budskap og kaller gjerne en spade for en spade uansett hva det måtte være.
Et friskt pust her hos Dentestetica, som veldig tidlig ble en favoritt blant våre polske pasienter  for hennes åpenhet, ærlighet og “klare meldinger” under konsultasjonsprosessen.

Kanskje ikke den beste legen for reisende med voldsom angst for tannlegen, men stemningen blir gjerne så avslappet rundt henne, at selv de med store fobier liker å bli behandlet av Dr Madziar. Uteksaminert ved universitetet her i Krakow i 2011 og har jobbet med oss siden 2014. Gjør hovedsakelig rotbehandling, stifter og enkle prostetiske jobber her ved Dentestetica.

 

 

Vårt team består av følgende leger

Maciej Bereś DDSMaciej Bereś DDS

Magdalena Orczykowska DDS  Magdalena Orczykowska DDS

lek Marek Woźniacki Marek Woźniacki DDS, MD

dr Marcin Sadkowski Marcin Sadkowski DDS

 

Katarzyna Turlej DDS
Marcin Lipski DDS
Krzysztof Lipczyński DDS
Piotr Łącki DDS